Valkenburg lasergame

valkenburg lasergame

Valkenburg Lasergame

Gaan jullie binnenkort naar Valkenburg? En zijn jullie op zoek naar iets leuks om te doen? Ga dan zeker eens kijken bij lasergamen in Valkenburg. Je speelt het spel in de grotten van Valkenburg wat het natuurlijk allemaal nog leuker maakt. Ben jij klaar voor donkere gangen, gave rook- en lichteffecten en bewapende tegenstanders.

Iedereen kent ze wel, de grotten van Valkenburg. Sommige kennen ze van de Valkenburgse kerstmarkten en weer anderen kennen ze bijvoorbeeld van het grotbiken. Als je ervoor kiest om te gaan lasergamen dan ontdek jij deze grotten op een wel heel spannende manier. Dat je kunt lasergamen in de grotten van Valkenburg is best uniek. Het is namelijk in Nederland de enige plek waar je kunt lasergamen in een ondergronds gangenstelsel. Iedereen die dit ooit gedaan heeft is dan ook erg enthousiast. Voor het spel gaat beginnen krijg je van professionele instructeur precies te horen wat je wel en niet mag doen. Als hij of zij klaar is kan het spel beginnen! Iedereen krijgt een laserpak. Aan dit laserpak zit een lasergun gekoppeld. Als je het speelveld ingaat is er een speciale box verstopt! Als je hierop schiet verdien je leuke extra's! 

Minimaal aantal deelnemers per spel is 6 en het maximum is 25 personen. Je moet minimaal 1,15 meter zijn en het spel heeft een duur van 30 minuten. Zijn jullie met een grote groep? Dan zal de groep in opgesplitst gaan worden. 

valkenburg lasergame